/fileadmin/images/logo.png
Знаменити Срби  
Србија је кроз векове произвела неке од најугледнијих научника икада: Николе Тесле, чаробњака чија су генијална открића још увек испред времена; Михајло Пупин, физичар и хемичар чије идеје о телекомуникацијама још увек одузимају дах; Милутин Миланковић, математичар, астроном, климатолог, геофизичар, грађевински инжењер чија се климатолошка истраживања шире по целом Сунчевом систему.

Learn more

Занимљивости  
Да ли сте знали да је Србија највећи извозник малине на свету? Да ли сте знали да је Београд један од најстаријих градова у Европи? По чему се српска презимена разликују од осталих? Да ли знате која је једина српска реч која се прихвата и користи широм света? Научите све то и још много више кроз занимљиве програме које је за Вас припремила екипа стручњака "Српске учитељице."

Learn more

Зашто Српска учитељица?

Да би наша деца заволела Србију битно је да је упознају. Верујемо да се родитељи бескрајно труде да одрже матерњи језик када су тамо негде далеко и то је за сваку похвалу! Међутим, та нека друга средина где деца одрастају, иду у школу и говоре неки страни језик, ипак доста утиче на формирање личности и идентитет који носимо са собом целог живота. Наша онлајн школа је осмишљена да помогне свима онима који желе да задрже свој идентитет и науче много тога о нашој прелепој земљи. Тематика наших лекција је широког спектра и покрива занимљиве садржаје везане са српску културу, српску традицију и обичаје! Наши програми су прилагођени за све оне који желе да науче или усаврше српски језик, али су такође погодне и за оне који одлично говоре српски језик али желе да науче више о својим коренима.


Лекције се одржавају на ћирилици, али ипак ако је не знате још увек - није проблем, научићете је за пар часова са нама. Часови се одржавају онлајн са једном од наших младих и насмејаних учитељица. Тематика је занимљива и инспиративна - сигурни смо да ће бити погодна за све узрасте и интересе. Придружите нам се ускоро! Велики поздрав, Ваша Српска учитељица

Наши ученици
Час са учитељицом био је јако занимљив. Показала ми је слова азбуке која су јако чудна и занимљива пошто не постоје у латиници. Ђак и Џак нису исто, иако звуче јако слично. Учитељица Биљана је лепа и млада и има диван осмех. Причале смо и о нашим бакама и декама и ја сам се сетила колико ми је лепо кад одем код њих. Једва чекам да се поново видимо пошто има још доста тога што бих волела да научим.


Наши ученици
Дивна идеја, одличан концепт и јако квалитетно искуство наше деце са уцитељицом Милицом. Деци је било забавно и доста тога су научили. После другог часа Вук је био пресрећан пошто је већ научио ћирилицу и одмах по завршетку часа отишао je да чута кнјиге које су му бака и дека купили док смо били на одмору у Београду. Сигурно настављамо дружење.

Pay as you go – појединачне лекције (25 и 45мин)

  • Лекције уживо са учитељицом

Лекције од 25 или 45 минута

Погодне за све нивое

Погодне за све узрастеИндивидуалне лекције
један на један (25 минута)

  • 8 лекција месечно - уживо са учитељицом

Лекције од 25 минута

Погодне за све нивое

Погодне за све узрасте


Групне лекције 45мин (максимум 2-3 ученика у групи)

8 лекција месечно

  • Рад уживо са учитељицом

Лекције од 45 минута

Погодне за средњи и напредни ниво

Погодне за децу од 8+ годинаVIP индивидуалне лекције један на један (45 минута)

8 лекција месечно

  • 8 лекција месечно - уживо са учитељицом

Лекције од 45 минута

Погодне ѕа све нивое

Погодне за све узрасте