/fileadmin/images/logo.png

FAQ

Често постављана питања

 

Шта је Српска учитељица?

Српска учитељица је онлајн платформа за учење српског језика намењена деци и младима у нашој дијаспори. Платформа је такође погодна и за све оне који желе да науче српски језик као страни. Наш циљ је да помогнемо свима који желе да науче српски језик на једноставан и занимљив начин и сазнају још много тога о нашој прелепој земљи. Наше учитељице су професори српског језика са искуством у онлајн раду са децом, младима и одраслим ученицима. Наше лекције су занимљиве и интерактивне и одржавају се зживо преко наше Виртуелне учионице која је једноставна за коришћење.

 

Како портал Српска учитељица функционише?

Први пробни час ти поклаљамо - он је бесплатан. На том пробном часу ћеш се упознати са учитељицом која ће те водити кроз програм. Имаћеш прилике да изабереш теме за рад и учитељица ће проценити твој ниво знања језика. Након што се региструјеш и изабереш пакет који ти одговара можеш да закажеш часове за целу недељу или цео месец на нашој Букинг страници. Од првог одржаног часа имаш месец дана да искористиш часове у свом пакету. У понуди су часови од 25 и 45 минута у зависности од изабраног пакета. Сви часови се одржаваaju на нашој Виртуелној учионици која је једноставна за коришћење. Довољно је да се улогујеш на нашу Виртуелну учионицу 5 минута пред час где ће те чекати твоја учитељица. Такође ћеш добити све детаље на мејл чим закажеш свој пакет.

 

Шта ако се учитељица не јави у назначено време? 

Наше учитељице су увек смпремне за вас у заказано време часа. У случају да се учитељица не појави контактирај нашу техничку подршку y Виртуелној учионици кликом на дугме SUPPORT и закажи нови час без додатног плаћања.

 

Koлико ми је часова потребно?

Брже проговарање подразумева интензивнији рад на почетку. Када достигнеш ниво којим си задовољан-задовољна број часова се може смањити по твом избору са циљем да се језик одржава.

 

Да ли могу да почнем са часовима иако сам потпуни почетник?

Наравно. Наше учитељице ће изабрати одговарајуће материјале за почетни ниво као и тематику лекција која је теби занимљива.

 

Како да откажем час?

Час се може отказати 48 сати пред заказани термин преко наше Виртуелне учионице кликом на дугме SUPPORT

 

Koлико унапред могу да закажем час?

Час се може заказати 24 сата унапред. У случају да имате пакет можете заказати све часове у пакету унапред.

 

Шта ако имате техничких проблема?

У случају да имате било који технички проблем можете контактирати наш тим за подршку кликом на дугме SUPPORT у нашој Виртуелној учиониц.

 

Шта уколико је интернет конекција јако лоша?

Уколико је интернет конекција лоша, учитељица ће препоручити да искључите камеру и наставите на тај начин, обзиром да је проток података неупоредиво бржи без видеа.

 

Шта уколико дође до нестанка струје и час се прекине на пола?

Уколико нестане струја час се рефундира и моћи ћеш поново да закажеш час.  Како да добијем помоћ уколико имам неки проблем Контактирајте наш тим за подршку у Виртуелној учиониц кликом на дугме SUPPORT. Уколико ти је потребна помоћ и желиш да кнас онтактираш из не техничких разлога то можеш урадити преко Виртуелне учионице кликом на дугме CONTACT.

 

Како могу да оценим учитељицу?

Учитељица се оцењује преко Виртуелне учионице где се одржавају часови.

 

ИНФО ПУЛТ:

Како инсталирати ћирилицу?       

Како креирати час?

Како приступити часу?